Gefeliciteerd met je aanmelding voor de Masterclass! Je hebt een goede keuze gemaakt om in jezelf te investeren. Je hebt laten zien dat je iemand bent die actie onderneemt. Je wilt vrij zijn van zorgen. Je wilt vrij zijn van stress,  angsten of paniekgevoelens die je ervan weerhouden om je dromen na te leven. Je wilt de vrijheid om je dagen door te komen zonder negatieve prikkels. Je wil vrijheid...en je wilt het nu.

Het is mij een eer om jou op je persoonlijke reis te helpen. Maar alle kleine stappen en grote overwinningen die je zult behalen, zijn van jou. Alles wat we de komende tijd gaan doen is om je gezondheid te behouden en te verbeteren. Zie het als een investering voor je toekomst - een gezondere, gelukkigere en meer bevredigende toekomst. 

Ik ga je laten zien dat er heel veel dingen zijn die je kunt doen om de balans op de lange termijn te herstellen. We zijn gezegend om honderden andere cursisten te helpen dit niveau van gezondheid en gemoedsrust te bereiken. Meer dan 96% van onze cursisten bereikt het in minder dan 3 maanden. En nu is het jouw beurt. We spreken elkaar binnenkort!

Wat zijn de vervolgstappen?

Bekijk eerst je email-inbox

Je ontvangt een email met belangrijke informatie hoe je de Masterclass kunt volgen. Zorg er voor dat je  info@beterinbalans.nl aan je contacten toevoegt. Zo ben je er zeker van dat je geen berichten van ons mist. 


Heb je een Gmail account? Het kan zijn dat onze e-mail in de 'Reclame' tab terecht is gekomen. Klik met je linker muisknop op de betreffende e-mail en houd de knop ingedrukt. Sleep de e-mail naar de tab Primair en laat dan de knop los.

Mocht je binnen 10 minuten geen e-mail van ons ontvangen hebben. Stuur dan een e-mail naar info@beterinbalans.nl of neem contact met me op via Instagram @alainaussems 

Bekijk je email inbox

Je ontvang een email met informatie hoe je de masterclass kunt volgen. zorg er voor dat je  info@beterinbalans.nl aan je contacten toevoegt, zodoende kun je er zeker van zijn dat je geen berichten zult missen.

Mocht je nog geen email ontvangen hebben. Neem dan contact met me op via instagram @alainaussems or of stuur een email naar info@beterinbalans.nl

Word lid van onze Premium Facebookgroep

De Masterclass die je net hebt aangeschaft gaat je super goed op weg helpen. Daarnaast krijg je als cursist toegang tot onze geheime Facebookgroep. Heb je even een dipje? Kom je ergens niet uit? Onze geheime Facebook groep kan je hierbij helpen. Zoek je motivatie en inspiratie? Dan ben je daar aan het juiste adres! Klik op de knop hieronder en meld je aan om lid te worden van deze Facebookgroep.

Word lid van onze premium Facebook groep

Door mee te doen aan onze masterclass krijg je exclusief toegang tot onze Facebookgroep. Meld je hieronder snel aan om lid te worden deze Facebookgroep.

Stel jezelf voor en plaats een welkom bericht! 

Join onze besloten Facebook community en stel jezelf even kort voor als nieuw lid. Je kunt je bericht beginnen met 'Ik heb de Masterclass gekocht en ik ben enthousiast om te beginnen omdat...."

laat ons weten waarom je hier bent!

Join onze community and laat ons weten waarom je hier bent. Begin je post met: “Ik heb de Grip op stress masterclass gekocht. Ik ben enthusiast om te beginnen” Deel daarna met ons waarom je de grip op stress masterclass gekocht hebt. 

Meld je aan voor jouw gratis online coaching sessie 

In deze 30 minuten durende online coaching sessie gaan we kijken hoe we jou het beste persoonlijk op weg kunnen helpen. Hierin gaan we aan de slag met jouw persoonlijke situatie en jouw specifieke probleem. Klik nu op de knop hieronder en boek jouw strategiegesprek in op de dag en tijd dat het jou schikt: 

Krijg gratis live coaching sessies

Als je geïnteresseerd bent in gratis coaching sessies, dan klik op de button hieronder om je aan te melden voor mijn gratis LIVE coaching sessies.

Nog één laatste ding...

Vier je persoonlijke overwinningen!

Niet veel mensen zijn bereid om in zichzelf te investeren. En je hebt besloten om die kans met beide handen aan te grijpen. Het is belangrijk je overwinningen onderweg te vieren om positief te blijven over je hele reis, want positiviteit motiveert veel beter dan jezelf dwingend toespreken. Dus plaats het in je hart en neem een momentje voor jezelf. Een betere, leukere maar vooral gelukkigere toekomst staat je te wachten.  

Nogmaals proficiat en ik zie je snel in de Masterclass!


>