Verlos jezelf binnen enkele weken van stress, angsten of paniekgevoel

En krijg grip op je gedachten, rust in je kop en plezier in je leven

Grip op Stress Masterclass 

Het best beoordeelde Online Coaching traject van Nederland & België.

 • Masterclass met 10 leermodules en 87 videolessen (751+ minuten)
 • Binnen 10 weken naar een stressvrij leven
 • 10 Werkboeken met stap-voor-stap begeleiding (incl. 4 Bonussen T.W.V €401 helemaal GRATIS!)
 • Op alle apparaten toegankelijk: smartphone, tablet, e-reader en computer
 • Besloten Online community voor support en inspiratie

14 dagen niet goed geld terug garantie

Onder andere bekend van:

Laat één ding duidelijk zijn: het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat mensen die stress hebben zwak zijn.

Het tegendeel is het geval: stress overkomt vooral de mensen voor wie niets teveel is en die altijd bereikbaar zijn. De diehards die maar door blijven buffelen.

Langdurige, of chronische stress maakt mensen ziek. Toch zien we vaak gevolgen van stress – roken, overgewicht, chronische ziektes – als ‘eigen schuld, dikke bult’.

Toch is langdurige stress en spanning vaak geen keuze, maar het gevolg van de omstandigheden waarin je opgroeit, woont en werkt, en de stress die dat met zich mee brengt.

“Stress lijkt tegenwoordig vrij normaal, maar het is lang niet  zo onschuldig!”

Ik heb het hier niet over acute ‘gezonde’ stress, bijvoorbeeld voor een belangrijk sollicitatiegesprek op je werk. Die vorm van stress heeft een goed doel en zorgt er meestal voor dat je direct in actie komt.

Van deze stress herstelt je lichaam snel. Langdurige of chronische stress is anders. Deze stress heeft geen goed doel en lost niet vanzelf op. Je herstelt minder makkelijk, ook lichamelijk. 

Je hebt het gevoel steeds onder druk te staan of in een overleefmodus gevangen te zitten. 

“Je zit gevangen in je eigen stress”

En toch hoeft het niet zo te zijn…

Want weet je, ik ben namelijk niet begonnen als gespecialiseerde coach voor mensen met stress en spanningsklachten... 

Vandaag de dag voel ik mij energiek, vitaal en gezond.

Ik ben zelden verkouden, heb een uitstekend geheugen, sta positief in het leven en mijn hormonen zijn in balans.

Maar dat is is niet altijd zo geweest. Jaren geleden kwakkelde ik enorm met mijn gezondheid. 

Voor een buitenstaander leek mijn leven perfect. Ik had een leuke partner, veelzijdige baan en gaf avondles.

Maar beetje bij beetje begon de stress van mijn persoonlijk en professioneel leven door te wegen… 

Ik jongleerde tussen mijn familie, mijn relatie en mijn klanten.  En ik spurtte als een gek van de ene taak naar de andere.

In plaats van pas op de plaats te maken, zette ik mezelf in een hogere versnelling. 

Mijn lichaam kon de stress die ik veroorzaakte niet meer aan. Ik begon me moe te voelen en toch kon ik niet in slaap geraken.

Daarna kreeg ik opgezwollen klieren en had ik veel last van keelpijn.

Uiteindelijk volgde een totale inzinking. Ik voelde me zo zwak dat ik bijna niet meer kon bewegen.

Ik liet mijn tranen geregeld de vrije loop en vroeg me af hoe ik de dag moest doorkomen…

Maar weet je wat?

Ik klom uit het zwarte gat en werd weer de energieke en positieve man die ik ooit was. Voor mij voelde het alsof ik herboren werd.

Ondertussen ontdekte ik mijn missie: vermoeide en gespannen mensen helpen terug de gezondheid en de vitaliteit te vinden die ze verdienen.

En daarom heb ik besloten om al mijn kennis en alle tools prijs te geven in een allesomvattende en splinternieuwe Masterclass: Grip op Stress. 

Je gaat exact ontdekken hoe je stress vroegtijdig bij jezelf leert herkennen en ervoor zorgt dat stress nooit meer de overhand krijgt in je leven.

Nu kan ik makkelijk tientallen uren praten om je precies uit te leggen hoe een hoge werkdruk en een gejaagd privéleven voor stressklachten, spanningen en burnouts zorgen... Maar ik wil het PRAKTISCH maken voor je.

10 weekse Masterclass

Daarom bevat mijn ‘Grip op Stress’ Masterclass enkel praktische informatie, tips en oefeningen om meer zicht en grip te krijgen op je stress en jezelf stap voor stap gezonder te denken. 

...want zolang je hetgeen wat je geleerd hebt niet direct en concreet kunt toepassen in je leven, zal je stress niet onder controle krijgen.

Ik heb besloten om al mijn kennis en tools prijs te geven in een allesomvattende en splinternieuwe Masterclass: Grip op Stress. 

Je gaat exact ontdekken hoe je stress vroegtijdig bij jezelf leert herkennen en ervoor zorgt dat stress nooit meer de overhand krijgt in je leven.

Nu kan ik makkelijk tientallen uren praten om je precies uit te leggen hoe een hoge werkdruk en een gejaagd privéleven voor stressklachten, spanningen en burnouts zorgen... Maar ik wil het PRAKTISCH maken voor je.

Daarom bevat mijn ‘Grip op Stress’ Masterclass enkel praktische informatie, tips en oefeningen om meer zicht en grip te krijgen op je stress en jezelf stap voor stap gezonder te denken. 

...want zolang je hetgeen wat je geleerd hebt niet direct en concreet kunt toepassen in je leven, zal je stress niet onder controle krijgen.

“Stel je eens voor hoe bevrijdend het voelt om verlost te zijn van stress, moeheid en een gejaagd gevoel.”

Ik heb een Masterclass ontwikkeld die je digitaal kunt ondergaan en die in 10 weken compleet is. Ik neem je stap-voor-stap mee door een uitgebreid en diep persoonlijk helingsproces. 

Deze Masterclass helpt je om stress te begrijpen en ermee om te gaan, waardoor je je sneller gezonder en energieker voelt. Je ontdekt waarom het je tot heden niet gelukt is om van een chronisch stressgevoelens af te komen.

Je ontdekt wat je tegenhoudt om de gezondste versie van jezelf te worden. En waar je negatieve gedachten en stressgevoelens vandaan komen.

Vervolgens help ik je aan de hand van een bewezen methode om niet langer geleefd te worden door je eigen gevoelens en gedachten.

En het beste van alles? Het neemt minder tijd in beslag dan het kijken van een Netflix serie. Deze Masterclass is een set van videolessen die je kunt volgen op eigen tempo. Je drukt op de afspeelknop en daarna leid ik je door het volledige helingsproces.

Vervolgens help ik je aan de hand van wekelijkse oefeningen om het maximale uit deze Masterclass te halen en een verandering voor de lange termijn te realiseren.  Na het volgen van deze Masterclass zul jij je als herboren voelen.

Nee, dit is geen simpele cursus met korte termijn trucjes. Het zijn juist krachtige tools om het onderbewustzijn en de stressrespons te herprogrammeren voor de lange termijn.

Door deze transformatie krijg je niet alleen gemoedsrust, het zal ook je algemene gezondheid verbeteren.

“Je krijgt een gestructureerd stappenplan met krachtige tools om op de lange termijn een gelukkig en stressvrij leven te leiden.”

Naast een basis aan theorie, ga je aan de hand van tientallen oefeningen en challenges jezelf beter leren kennen. 

Ik neem je mee door een ontdekkingstocht waarin je dieperliggende oorsprong van aanhoudende en terugkerende stress vindt. 

En hoe je gedachten over de situatie en de mate van spanning in je lichaam invloed hebben op de perceptie van de situatie. Dit leren herkennen is de eerste stap naar een stressvrij leven.

Vervolgens ontdek je hoe je alles loslaat in je geest en lichaam. Hoe je je uiteindelijk veel beter over jezelf gaat voelen en veel lekkerder in je vel zit.

Je zult je uiteindelijk gelukkiger voelen en meer ontspannen, omdat stress en spanningen nooit meer de overhand krijgen in je lichaam en gedachten. Er zal een last van je schouders vallen. Dat is mijn belofte.

NA HET VOLGEN VAN DEZE MASTERCLASS…

 • Heb jij het oude  patroon van stress en gespannenheid voorgoed doorbroken
 • Ben jij je een stuk bewuster van je eigen gedachten
 • Voel jij je de meeste dagen gelukkig en ontspannen
 • Zullen stressvolle gebeurtenissen en tegenslagen niet langer grip op je hebben
 • Ervaar je meer rust, overzicht en stabiliteit in emoties
 • Houd je meer energie over voor alles wat belangrijk voor jou is
 • Zal je een sterk gevoel van geluk en controle ervaren over je leven
 • Zullen negatieve gedachten en gevoelens een stuk minder lading hebben
 • Zal je overprikkeld zenuwstelsel tot rust zijn gekomen
 • Zul je meer rust in je hoofd ervaren en van piekeren verlost zijn
 • Zul je sneller inslapen en beter doorslapen zodat je fit wakker wordt
 • Voel jij je een sterker en zelfverzekerder mens en communiceer je met meer zelfvertrouwen

DIT IS WAT JE ALLEMAAL KRIJGT:

 10 Leermodules met 47 videolessen (waarde: €497)

Module 1: Wat doet stress met je lichaam en brein?

Module 2: De stress balans

Module 3: Het nieuwe denken

Module 4: Reset je lichaam

Module 5: Een krachtige bondgenoot

Module 6: Detox je geest

Module 7: Je dierbare ik

Module 8: Efficiëntie en effectiviteit

Module 9: Weerstand

Module 10: Een duurzaam resultaat

10 Werkboeken met week oefeningen en challenges (waarde: €99)

Persoonlijke ondersteuning (GRATIS)

En Tijdelijk Krijg Je De Volgende Bonussen t.w.v. €401 Helemaal GRATIS!

Bonus 1: Eerste Hulp bij Stress door Perfectionisme (waarde: €49)

In deze bonus gaan we dieper in op perfectionisme, we zullen hier alle aspecten behandelen die te maken hebben met dit onderwerp Mocht jij hier last van hebben? Dan is dit een essentieel onderdeel in het overwinnen van stress.

Bonus 2: 14 Krachtige audiofragmenten Mindfulness en Meditatietechnieken (waarde: €127)

Meditatie is een krachtig middel om je snel in het nu te brengen. Meditatie heeft het tegenovergestelde effect van stress. Het triggert namelijk ontspanning.

In deze bonusmodule heb ik in samenwerking met coach en gediplomeerd begeleider Vera, zeer krachtige geleide meditatie oefeningen ontwikkeld voor het loslaten van stress in het moment. 

Deze zijn inmiddels al door vele cursisten gebruikt met indrukwekkende resultaten. Je krijgt maar liefst 170 minuten aan uniek samengestelde audiofragmenten met oefeningen voor mindfulness, meditaties en bodyscans. 

Bonus 3: Kickstart Jezelf: 7 Simpele Stappen tegen Uitstelgedrag (waarde: €76) 

Herken je dat? Je schuift lastige klussen zo lang mogelijk voor je uit en bezorgt jezelf voortdurend stress door uitstelgedrag. Uitstelgedrag kan ervoor zorgen dat je weinig gedaan krijgt en achter de feiten aanloopt. Daardoor kom je vroeg of laat in de problemen.

In deze bonusmodule geef ik tips en strategieën hoe je uitstelgedrag aan kunt pakken, minder stress hebt en meer gedaan krijgt.

Bonus 4: Besloten Online Community voor leden (waarde: €72)

Omdat ik je zo goed mogelijk wil ondersteunen heb ik iets bijzonders voor je:

Als cursist heb je exclusieve toegang tot onze geheime online community waarin we persoonlijke ondersteuning bieden en elkaar aanmoedigen. Heb je vragen? Zoek je inspiratie en motivatie? Dan kun je hier terecht.

Dankzij deze community voel je je enorm gesteund en niet alleen in je proces. Op die manier helpen we je altijd op weg.

Wacht dus niet langer. Klik hieronder op de knop en profiteer van dit eenmalige aanbod nu het nog kan…

Totale waarde Masterclass

€ 997,-

Bestel Grip op Stress Masterclass Vandaag Voor:


Betaling in termijnen

€69

In 3 maandelijkse termijnen

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning 
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • 14 dagen niet goed geld terug


Eenmalig bedrag

€197

Meest populaire keuze

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning 
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • 14 dagen niet goed geld terug

Veilige Betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Veilige Betaling
Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 14 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wat anderen zeggen over de Grip Op Stress Masterclass:


In Minder Dan 10 Weken Leer Ik Je Balans Te Herstellen & Hoe Jij Hiermee Stress en Spanningen Voor De Lange Termijn Vermindert Of Voorkomt

Als jij de afgelopen tijd veel stress hebt en/of overspannen bent (en niet weet hoe je ermee moet omgaan)…

Als jij het gevoel hebt dat je kansen in het leven misloopt door je potentieel niet te benutten…

Als jij boos en gefrustreerd bent dat je noodgedwongen aan de zijlijn moet toekijken – terwijl anderen flierefluitend door het leven gaan…

Of als je simpelweg extra inzicht wilt welke factoren bijdragen aan stressklachten en wat je kunt doen om stress onder controle te krijgen... 

Dan is deze Masterclass voor jou! Het is tijd om een gezonde balans te ontwikkelen voor meer veerkracht. Snel, natuurlijk en blijvend.

In 10 weken vind je jezelf opnieuw uit en zul je meer geluk, innerlijke rust en meer levensenergie ervaren. En met de proefperiode-garantie van 2 modules kan je de Masterclass gewoon proberen. Je loopt geen enkel risico.

Voordelen van de 'Grip op Stress' Masterclass

 • Je krijgt grip op stress op een volledig natuurlijke manier
 • Je kan op den duur stoppen met het slikken van onnodige medicijnen en andere schadelijke middeltjes
 • Je komt niet in de medische (malle) molen terecht (en dus geen dossier opbouw!)
 • Je krijgt extreem veel waarde voor een belachelijk lage prijs
 • Het tempo waarin je de Masterclass wilt volgen bepaal je helemaal zelf
 • Je maakt deel uit van een warme online community met gelijkgestemden 

Bestel Grip op Stress Masterclass Voor

€197 (eenmalig)

Niet Goed Geld Terug Garantie

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij goed geholpen bent. Als jij de kracht van deze Masterclass niet inziet dan hoef je niet vandaag te beslissen.

Meld je aan voor de Masterclass en neem het programma door. Ik heb al honderden mannen en vrouwen geholpen met deze Masterclass en weet dus wat wel en niet werkt.

Ik kan dus met enige zekerheid zeggen dat deze Masterclass gegarandeerd gaat verbeteren. Maar ik weet dat het spannend kan zijn om definitief een beslissing te maken. Wat als het straks niet werkt? Dat weet je pas als je eraan begint.

Daarom geef ik je een uitprobeergarantie van 14 dagen. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het mij weten en je krijgt zonder moeilijke vragen je geld terug.

Of je leven ziet er over een paar maanden een heel stuk rooskleuriger uit, of je krijgt je geld terug. Zo simpel is het. Je hebt dus geen reden om deze Masterclass niet te proberen. 

Het enige risico dat jij nu nog hebt is GEEN actie nemen. Doe jezelf niet tekort als het om je gezondheid gaat en ga ervoor! 

10 Weken transformatieve leermodules en oefeningen:

47 Videolessen (812+ minuten stap voor stap begeleiding)

 Waarde: €497

10 Werkboeken met week challenges en opdrachten          

Waarde: €99

Geheime toegang Online Community en Support leden  

Waarde: €72

Bonus 1: Eerste Hulp bij Stress door Perfectionisme   

Waarde: €49

Bonus 2: 14 Krachtige Mindfulness en Meditatie fragmenten

Waarde: €127

Bonus 3: Kickstart Jezelf: 7 Simpele Stappen tegen Uitstelgedrag

Waarde: €76 

Direct toegang na bestellen (inclusief alle bonussen)

MAAK JE KEUZE:


Betaling in termijnen

€69

In 3 maandelijkse termijnen

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning 
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie


Eenmalig bedrag

€197

Meest populaire keuze

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning 
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Veilige Betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Veilige Betaling
Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet Goed Geld Terug Garantie

Ben je binnen 2 modules niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Mijn naam is Alain en Ik ben hier om jou te helpen om grip op stress te krijgen en beter in balans te komen. Vanuit mijn jarenlange praktijkervaring als professioneel hulpverlener heb ik inmiddels al vele mensen kunnen helpen om middels een bewezen lange termijn strategie de beste versie van zichzelf te worden.

Omdat ik als begeleider 1-op-1 begeleiding heb gedaan in de gezondheidszorg, weet ik precies wat wel en niet werkt. Mijn aanpak is uniek en heeft veel positieve reacties en resultaten opgeleverd. Ik ga je helpen om op een gezonde manier van jouw spanningsklachten af te komen. Ook als je denkt al van alles te hebben geprobeerd. Ben jij er klaar voor? Dan geef ik je nu de kans om gezond en gelukkig oud te worden. 

“Het is mijn missie om mensen met stress- en spanningsklachten zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze weer krachtig en weerbaar in het leven komen te staan.”

Veelgestelde Vragen:

(Klik op de vraag om het antwoord te lezen)

Wat is ‘Grip op Stress’ Masterclass precies?

Deze Masterclass is geen ‘quick fix’ voor de korte termijn maar een duurzame behandeling waar je de rest van je leven profijt van hebt. De Masterclass bestaat uit verschillende onderdelen: wekelijkse videolessen en persoonlijke praktijkopdrachten. 

In de videolessen leer je precies hoe je stap voor stap je perceptie over situaties kunt veranderen en hoe je voor de lange termijn van je stress en spanningsklachten af gaat komen, zodat deze niet elke keer terugkomen als een boemerang in je leven. De wekelijkse praktijkopdrachten helpen je bij dit proces. 

Als cursist heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen in de online community. Het is een community waarin we elkaar stimuleren en motiveren.

Hoeveel tijd neemt deze Masterclass in beslag?

De ‘Grip op Stress’ Masterclass is opgedeeld in 10 leermodules en 87 videolessen die wekelijks vrij komen.  Ik heb ze zo ingedeeld dat juist alle tools en vaardigheden in alle modules en de werkboeken terugkomen.

 De tijd die je investeert bepaal je uiteindelijk zelf. Je volgt de Masterclass via een online leeromgeving en dit bestaat uit video’s, werkboeken, praktijkopdrachten en aanvullende bonussen. Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Je hebt namelijk 1 volledig jaar toegang. Je kunt het dus op je gemak in je eigen tempo volgen.

Hoe werkt de persoonlijke ondersteuning?

Als cursist kun je altijd gebruik maken van de persoonlijke ondersteuning tijdens het volgen van de Masterclass. Ik begeleid jou bij elke stap die je maakt en je kunt me altijd vragen stellen via de community (geïntegreerd in het online leerplatform). Je kunt daar jouw probleem of situatie omschrijven. Ik zal dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je opnemen en je verder begeleiden.

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, wat nu?

Ook als je op dit moment hulp hebt van een coach of psycholoog, dan kan deze Masterclass nuttig voor je zijn. Je bent niet voor niks op deze pagina beland. Omdat ik al veel cliënten geholpen heb met deze klachten, weet ik inmiddels heel goed wat wel en niet werkt. Ik heb veel cursisten begeleid die in het verleden meerdere trajecten hebben gehad. Het voordeel van deze Masterclass is dat je niet gebonden bent aan een beperkt aantal sessies (zoals dit bij de GGZ het geval is) of dure zorgbehandelingen bij een arts. Je kunt deze Masterclass op ieder moment van de dag en in je eigen vrije tijd volgen. 

Wat maakt deze Masterclass uniek?

Andere cursussen of boeken geven je vaak alleen wat lesstof waarmee jij je vervolgens zelf moet zien te redden. Je leert wat tips en adviezen en daar houdt het op. Helaas zijn dit vaak korte termijn strategieën die je niet verder helpen op de lange termijn. 

 De kracht van deze Masterclass zit hem in de wekelijkse videolessen en praktijkopdrachten. De Masterclass focust zich voornamelijk op gedragsverandering om voor de lange termijn stress onder controle te krijgen en meer ontspanning en innerlijke rust te ervaren.

Ik ben al jaren ongelukkig en gestrest, werkt dit voor mij?

Dit hangt vooral af van je eigen inzet. Om iets te veranderen in je leven heb je commitment nodig. Je stress- en spanningsklachten zullen door deze Masterclass gegarandeerd afnemen. De mate waarin je verbetering ziet hangt grotendeels af van je inzet en je bereidheid om iets fundamenteels te veranderen in je leven. Je zult zien dat er heel veel dingen zijn die je kunt doen om de balans op de lange termijn te herstellen.

 Wat ik in elk geval wel weet is dat als je nu niks onderneemt je weer doorgaat met je dagelijks leven. Als je jouw stressproblematiek niet op tijd aanpakt dan sta je er volgend jaar slechter voor dan nu.

Is dit een fysiek boek wat ik thuisgestuurd krijg?

Nee, het volgen van de Masterclass gaat via een online leeromgeving. Je krijgt dus geen papieren cursus thuisgestuurd. Voor het uitvoeren en integreren van de praktijkopdrachten die samenhangen met de videolessen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige gereedschap is om cursisten te helpen. De Masterclass bestaat uit meer dan 87 videolessen die samen meer dan 750 minuten duren.

Wat zijn de kosten van deze Masterclass?

Momenteel geef ik een royale korting van 60% op de ‘Grip op Stress’ Masterclass. Dat houdt in dat je nu een eenmalig bedrag van € 197 betaalt om direct toegang te krijgen. Je krijgt dan toegang tot het volledige programma inclusief de bonussen. 

 Betaal je liever in termijnen? Dat kan. Je kunt op de betaalpagina kiezen voor 3 maandtermijnen van € 69,00. Zodat ook jij direct aan dit levensveranderend traject kunt beginnen.

Hoe werkt de niet-goed-geld-terug garantie?

Heel eenvoudig. Je hebt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze Masterclass. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten en je krijgt zonder vragen of moeilijkheden je geld terug. De aanschaf van deze Masterclass is dus volledig risicovrij.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan betalen via iDeal, Paypal en met creditcard. Ook overboeking is mogelijk. Houd er dan rekening mee dat het enkele werkdagen duurt voordat het verwerkt is door de bank.

Hoe snel kan ik met de Masterclass starten nadat ik betaald heb?

Na je bestelling kun je onmiddellijk beginnen op je computer, laptop, tablet of smartphone. Binnen 60 seconden worden de logingegevens naar je opgegeven e-mailadres gestuurd en krijg je toegang tot de Masterclass. 

De eerste module met bijbehorende bonus gaat gelijk voor je open. Kijk wel even in je spambox of je logingegevens daar terecht zijn gekomen. 

Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar info@beterinbalans.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De #1 Oplossing om Stress en Spanningen onder Controle te Krijgen en een Burn-out te Voorkomen

Als jij de ernst van je problemen nog niet inziet en besluit om niets te doen… Dan zullen jouw stress klachten alleen maar erger worden (zelfs als je kalmeringsmiddelen slikt) en de schadelijke effecten zullen zich vroeg of laat openbaren.

Ik garandeer je dat als je op deze manier door blijft gaan, er niets zal veranderen en alles zal blijven zoals het nu is. Of je kunt gaan genieten van je familie, je kinderen en alles wat het leven te bieden heeft. 

Je zult meer energie hebben, beter slapen en de geestelijke kwelling van onrust en spanningen zullen voorgoed verdwenen zijn. 

Zorg ervoor dat je Grip op Stress krijgt! Het leven is tekort om het zomaar weg te gooien. Ik kan jou de uitweg tonen en daar zal je de rest van je leven profijt van hebben. Honderden mensen zijn door mijn Masterclass geholpen. Ze ervaren alle voordelen van een stressvrij leven. En nu is jouw tijd gekomen om dit te ervaren:

Bestel Direct Grip op Stress Masterclass

De volledige Masterclass met 10 leermodules en 47 videolessen (812+ minuten)

 • Binnen 10 weken naar een stressvrij leven
 • 10 Werkboeken met stap-voor-stap begeleiding
 • Speciale bonussen (nergens anders verkrijgbaar)
 • Online community voor support en inspiratie
 • Op alle digitale apparaten toegankelijk: computer, tablet of smartphone

Prijs: €997 €197

Betaal je liever € 69 in 3 maandelijkse termijnen? Klik dan hier.

Beterinbalans.nl
Box C7919
Strevelsweg 700-303
3083AS Rotterdam
Nederland

Beterinbalans.nl

Strevelsweg 700-303 Box C7919

3083AS RotterdamNederland

Klantenservice: info@beterinbalans.nl

Algemene voorwaarden

Privacy policy

>