Het #1 Traject om Stress, Spanningen of Overprikkeling aan Te Pakken

(Ongeacht hoe hopeloos je situatie op dit moment ook is)

1-op-1 Privé Stress Coaching Traject

 • Ben je constant bezorgd en opgejaagd, zelfs als er geen reden lijkt te zijn?
 • Heb je moeite om je te concentreren of je gedachten onder controle te houden?
 • Vind je het lastig om alle ballen hoog te houden en merk je dat het je al snel teveel is? 
 • Voel je je vaak overweldigd en uitgeput, zelfs na een goede nachtrust?
 • Heb je moeite om te ontspannen, zelfs als je vrije tijd hebt?
 • Merk je dat je lichaam en geest overprikkeld zijn door dagelijkse prikkels zoals geluiden, lichten en activiteiten?

Als je één of meer van deze symptomen ervaart, weet dan dat je niet alleen bent en dat er manieren zijn om ermee om te gaan.

Stress, angsten of overprikkeling door hooggevoeligheid (HSP) kunnen een enorme impact hebben op ons dagelijks leven. Ze kunnen je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken en je belemmeren om te genieten van de dingen die we graag willen doen. 

Als coachingspraktijk gespecialiseerd in stress, angsten en hooggevoeligheid, kunnen wij je helpen om deze problemen aan te pakken en te overwinnen.

Ik begrijp zelf hoe het voelt om overweldigd te worden door emoties, stress en angsten. Zelf heb ik ook jaren geworsteld met stress door hooggevoeligheid en daarnaast heb ik veel ervaring met het begeleiden van mensen die worstelen met deze klachten. 

Het doel is om jou te helpen om je eigen gevoelens en emoties beter te begrijpen. Met behulp van verschillende technieken en strategieën kunnen we samen werken aan het opbouwen van veerkracht en het verbeteren van je mentale en emotionele gezondheid.

De rol van coaching bij Stress, Angst & Overprikkeling 

Specifieke problemen om persoonlijke oplossingen. Voor wie op zoek is naar inzichten en oplossen voor zijn/haar probleem, bied ik met mijn team persoonlijke consulten. Tijdens het online intakegesprek brengen we jouw persoonlijke situatie in kaart en waar je tegenaan loopt en waarom. 

Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin cliënten zich vrij kunnen voelen om hun emoties en gevoelens te uiten.

Mijn coaching is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en technieken. Ik pas deze technieken op een praktische manier toe, zodat cliënten ze ook daadwerkelijk kunnen toepassen in hun dagelijks leven.

Ontdek hoe jij voor eens en altijd negatieve gedachten en gevoelens uit je leven kunt verbannen met onze persoonlijke coaching. Leer hoe jij snel afscheid kunt nemen van je klachten.

Ik ben er om je te begeleiden op je reis naar een beter mentaal en emotioneel welzijn, en om je te helpen een leven te creëren dat meer in balans is, zodat je volledig kunt genieten van alles wat het leven te bieden heeft.

Afhankelijk van je behoeften kan coaching bestaan uit enkele gesprekken of doorlopende telefoonsessies. In elk coaching gesprek gaan we dieper in op jouw specifieke situaties en uitdagingen en krijg je belangrijke inzichten en oplossingen.

Elk coaching gesprek duurt 60 minuten en vindt plaats via videobellen (Zoom) of mobiele telefoon. De tarieven zijn afhankelijk van de duur van het coaching traject. Heb je behoefte aan coaching voor het aanpakken van jouw gezondheidsprobleem? Vul dan eerst de onderstaande vragenlijst in zodat we meer weten over je situatie.

Voordelen van een Nederland's Meest Succesvolle Stress Coach

Zeer specialistische kennis voor jouw specifieke situatie. 

Geen wachtlijsten en geen medische dossieropbouw. 

Krijg direct inzichten en oplossingen voor jouw specifieke probleem. 

Speciaal geschikt voor mensen die hooggevoelig en of hoogsensitief zijn.

Wij zijn ook gespecialiseerd in angstproblemen. 

Verhoog je productiviteit met 100 -200% omdat je je lichaam veel meer onder controle hebt. 

Alain en zijn team zijn dé HSP, Angst en Stress -experts van Nederland & België  

Bekend van:

Hallo, mijn naam is Alain en als professioneel hulpverlener en specialist op het gebied van stress, angst en hooggevoeligheid wil ik graag mensen helpen die net als ik hooggevoelig zijn en hierdoor verschillende klachten ervaren. Ik begrijp als stress ervaringsdeskundige als geen ander hoe het voelt om overprikkeld te zijn en te kampen met spanningen en stress.

Maar ik wil je laten zien dat dit niet vanzelfsprekend hoeft te zijn. Samen kunnen we werken aan een oplossing. In ons coaching traject begeleid ik je stap voor stap, met een eenvoudige, veilige en gestructureerde aanpak om op de lange termijn van stress, angst en overprikkeling af te komen.

We richten ons op jouw huidige situatie, emoties, overtuigingen, patronen, trauma's en grenzen. Tijdens de 1-op-1 coaching sessies gaan we heel concreet met jouw vraagstukken aan de slag, zodat je antwoorden krijgt op al je vragen en je weer kunt genieten van een gelukkig en zorgenvrij leven.

We zijn één van de meest gespecialiseerde online coachingpraktijken in Nederland en België voor HSP, stress en angst. 

Customers served! 100  klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Customers served! 100 Jaar professionele ervaring bij klachten bij met stress, overspannenheid en hooggevoeligheid

Plan vrijblijvend een online intakegesprek in 

Er is een grote vraag naar onze coachingstrajecten. We zijn over het algemeen erg volgeboekt, maar er komen regelmatig nieuwe plekken vrij. De snelste manier om in contact met ons te komen is door je aan te melden voor een online intakegesprek. In onze agenda zie je welke dagen en tijden er nog vrij zijn. Na aanmelding zullen wij contact met je opnemen. 

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar info@beterinbalans.nl en we reageren zo snel mogelijk op je vragen.

Een waardevol traject Voor iedereen die compleet vastgelopen is & Zich weer Gezond en Gelukkig Wilt voelen  


Stress Coach Zonder Wachtlijsten & Jarenlange Therapie 

 • 1-op-1 coaching door een ervaren professional
 • Leer hoe je effectief kunt ontspannen en genieten van je vrije tijd, zonder je schuldig te voelen of angstig te zijn.
 • Verhoog je productiviteit met 100% omdat je niet meer de hele dag bezig met je emoties en angsten.
 • Verminder je zorgen en stressniveau aanzienlijk door middel van praktische technieken en strategieën.
 • Je 'nieuwe ik' vorm geven... of daar minstens de goede richting voor gaan bepalen. , zodat dit jou in de toekomst niet opnieuw gaat gebeuren.
 • Verminder overprikkeling van je lichaam en geest door middel van praktische tips en aanpassingen in je dagelijkse activiteiten.

Plan direct een vrijblijvend intakegesprek in met onze Stress Coach:

Aanvragen worden normaal gesproken binnen 48 uur beantwoord (maandag t/m vrijdag).

Klantenservice: info@vitaalgezond.com

Adres

Beterinbalans.nl

Box C7919

Strevelsweg 700-303

3083AS Rotterdam

Nederland


Algemene Voorwaarden

Copyright Vitaalgezond © 2023

>