Naam hier is jouw uitslag van de test:

Geen Resultaat

Schrik je van jouw resultaat? En ben je op zoek permanente oplossing om met jouw hooggevoeligheid om te gaan?

Ik heb iets heel waardevol ontwikkeld wat jou nu verder gaat helpen:

Ontdek hoe je in 8 Weken grip op je emoties en gedachten krijgt

Hoe Je Van Jezelf Gaat Houden En Voor Jezelf Gaat Kiezen

En Niet Meer Continue Overprikkelt Bent, Maar De Buddha Onder Je Vrienden Wordt...

Let op! Deze aanbieding loopt af in: 

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
10
Minuten
:
 
01
Seconden

You missed out!

Grip op Hooggevoeligheid & Stress Masterclass 

Het best beoordeelde Online Coaching traject van Nederland & België.

 • Masterclass met invloedrijke leermodules en 87 videolessen (751+ minuten)
 • Ontdek onze zeer specialistische module: Hooggevoeligheid als kracht: hoe je je hooggevoeligheid kan omzetten in een superkracht.
 • 9 Werkboeken met stap-voor-stap begeleiding (incl. 4 Bonussen T.W.V €401 helemaal GRATIS!)
 • Op alle apparaten toegankelijk: smartphone, tablet, e-reader en computer
 • Besloten Online community voor support en inspiratie

Bestel De Masterclass Tijdelijk Voor: 97,- 37,-

14 dagen niet goed, geld terug garantie

Onder andere bekend van:

Herken je dit?

Je hebt de afgelopen tijd veranderingen  doorgemaakt. Waar je  normaal al je taken nog wel kon balanceren, voel je tegenwoordig continue overweldigd

Je raakt de laatste tijd  makkelijker overprikkelt en je hebt gemerkt dat dit een grote impact heeft op je mentale welzijn en energie niveau. Je zou graag weer meer energie willen hebben.

Je hebt het idee dat je misschien wel hooggevoelig  of HSP bent en of hier kenmerken van hebt. Je vind het lastig om met heftige emoties om te gaan.

Je hebt jezelf de laatste jaren op de laatste plek gezet en je hebt alleen maar klaargestaan voor anderen in plaats van aan jezelf te denken.

Je weet niet precies wat er met je aan de hand is, je loopt vast en bent continue aan het zoeken wat er nu aan de hand is met je. 

Zou je graag minder angst of paniek willen voelen voor een bepaalde situaties? Maar lukt het je op dit moment niet om dit te kunnen beheersen? 

Ervaar je de laatste tijd dat je als er druk op je wordt gezet dat je steeds een korter lontje begint te krijgen en je jouw  emoties steeds moeilijker kunt bedwingen? 

Heb je soms last van hyperventilatie en moeite om je ademhaling onder controle te krijgen? 

Je bent de laatste tijd erg gevoelig voor verschillende dingen in je omgeving. Kleine dingen komen extra hard binnen. Je bent moe in je hoofd.

Laat één ding duidelijk zijn: het moet maar eens afgelopen zijn met het denkbeeld dat hooggevoelige mensen zwakkelingen zijn.

Juist de mensen die hooggevoelig zijn, ervaren vaak intense emoties en zijn zich meer bewust van hun omgeving. Hooggevoeligheid en hoogsensitiviteit is een enorme kracht, maar wel iets waar je grip op moet krijgen. Het vergt een zekere mate van zelfzorg en grenzen stellen om gezond te blijven.

Langdurige, of chronische stress en overprikkeling maakt mensen ziek. Dit geldt niet alleen voor hooggevoelige mensen, maar zij kunnen er wel extra gevoelig voor zijn. Het is daarom belangrijk om te erkennen dat langdurige stress en spanning vaak geen keuze zijn, maar het gevolg van de omstandigheden waarin je opgroeit, woont en werkt, en de stress die dat met zich meebrengt.

Als je als hooggevoelig persoon merkt dat je last hebt van overprikkeling en stress, dan is het belangrijk om tijd en ruimte te nemen om te ontspannen en je grenzen te bewaken. Het is geen zwakte om toe te geven aan je behoefte aan rust en stilte, het is juist een teken van kracht dat je voor jezelf zorgt.

Laten we daarom afstappen van het idee dat hooggevoelige mensen zwakkelingen zijn en hen in plaats daarvan de erkenning geven die ze verdienen voor hun bijzondere eigenschappen. Hooggevoeligheid is een kracht en door het te omarmen en er goed voor te zorgen, kan het je leven verrijken.

“Stress lijkt tegenwoordig vrij normaal, maar het is lang niet  zo onschuldig!”

Ons onderbewustzijn speelt een belangrijke rol bij emoties en hoe we erop reageren. Soms zijn we ons niet bewust van de oorsprong van onze emoties of de triggers die het veroorzaken. Deze kunnen afkomstig zijn uit onze kindertijd, of gevormd zijn door onze persoonlijke overtuigingen en waarden.

Ons onderbewustzijn kan ook invloed hebben op hoe we omgaan met stressvolle situaties en kan bepalen welke coping-mechanismen we gebruiken. Zo kunnen bepaalde onbewuste gedachten of emoties ons bijvoorbeeld aanzetten tot overmatig eten of drinken, of ons doen terugtrekken en isoleren van anderen.

Door ons bewust te worden van deze onbewuste patronen en overtuigingen, kunnen we werken aan het veranderen van onze reacties op sterke emoties en  situaties en betere manieren vinden om ermee om te gaan. Door ons onderbewustzijn te begrijpen, kunnen we meer controle krijgen over onze reacties op emoties en ons algemene welzijn verbeteren.

En laat ik hier nu net in gespecialiseerd zijn...

“Het wordt tijd dat je jouw gevoelens serieus gaat nemen"

Want weet je, ik ben namelijk niet begonnen als gespecialiseerde coach voor mensen met stress en spanningsklachten... 

Vandaag de dag voel ik mij energiek, vitaal en gezond.

Ik ben zelden verkouden, heb een uitstekend geheugen, sta positief in het leven en mijn hormonen zijn in balans.

Maar dat is is niet altijd zo geweest. Jaren geleden kwakkelde ik enorm met mijn gezondheid en hooggevoeligheid.

Voor een buitenstaander leek mijn leven perfect. Ik had een leuke partner, veelzijdige baan en gaf avondles.

Maar beetje bij beetje begon de stress en overprikkeling van mijn persoonlijk en professioneel leven door te wegen… 

Ik jongleerde tussen mijn familie, mijn relatie en mijn klanten.  En ik spurtte als een gek van de ene taak naar de andere.

In plaats van pas op de plaats te maken, zette ik mezelf in een hogere versnelling. 

Mijn lichaam kon de stress die ik veroorzaakte niet meer aan. Ik begon me moe te voelen en toch kon ik niet in slaap geraken.

Daarna kreeg ik opgezwollen klieren en had ik veel last van keelpijn.

Uiteindelijk volgde een totale inzinking. Ik voelde me zo zwak dat ik bijna niet meer kon bewegen.

Ik liet mijn tranen geregeld de vrije loop en vroeg me af hoe ik de dag moest doorkomen…

Maar weet je wat?

Ik klom uit het zwarte gat en werd weer de energieke en positieve man die ik ooit was. Voor mij voelde het alsof ik herboren werd.

Ondertussen ontdekte ik mijn missie: hooggevoelige mensen helpen terug de gezondheid en de vitaliteit te vinden die ze verdienen.

En daarom heb ik besloten om al mijn kennis en alle tools prijs te geven in een allesomvattende en splinternieuwe Masterclass: Grip op Hooggevoeligheid & Stress Masterclass. 

Je gaat exact ontdekken hoe je stress, overprikkeling & hooggevoeligheid vroegtijdig bij jezelf leert herkennen en ervoor zorgt dat deze elementen niet meer de overhand krijgen in je leven.

Nu kan ik makkelijk tientallen uren praten om je precies uit te leggen hoe een hoge werkdruk en een gejaagd privéleven voor deze klachten  zorgen... Maar ik wil het PRAKTISCH maken voor je.

Grip op Stress &

hooggevoeligheid.

Daarom bevat mijn ‘Grip op hooggevoeligheid & stress’ Masterclass enkel praktische informatie, tips en oefeningen om meer zicht en grip te krijgen op je stress en jezelf stap voor stap gezonder te denken. 

...want zolang je hetgeen wat je geleerd hebt niet direct en concreet kunt toepassen in je leven, zal je stress niet onder controle krijgen.

Ik heb besloten om al mijn kennis en tools prijs te geven in een allesomvattende en splinternieuwe Masterclass: Grip op Stress. 

Je gaat exact ontdekken hoe je stress vroegtijdig bij jezelf leert herkennen en ervoor zorgt dat stress nooit meer de overhand krijgt in je leven.

Nu kan ik makkelijk tientallen uren praten om je precies uit te leggen hoe een hoge werkdruk en een gejaagd privéleven voor stressklachten, spanningen en burnouts zorgen... Maar ik wil het PRAKTISCH maken voor je.

Daarom bevat mijn ‘Grip op Stress’ Masterclass enkel praktische informatie, tips en oefeningen om meer zicht en grip te krijgen op je stress en jezelf stap voor stap gezonder te denken. 

...want zolang je hetgeen wat je geleerd hebt niet direct en concreet kunt toepassen in je leven, zal je stress niet onder controle krijgen.

Dit is wat je krijgt:

Handige leermodules met 75 videolessen met meer dan 1200+ minuten video in onze leeromgeving. 

Diepgaande toepasbare oefeningen waarin elke keer een actueel onderwerp behandeld wordt. 

Toegang tot onze exclusieve premium community waar je elke dag waardevolle informatie zult krijgen.

Op alle apparaten goed toegankelijk. Dus computer, laptop, tablet & smartphone.

Wetenschappelijk bewezen technieken en onderbouwing van onze methodes.


Levenslange updates met de meest actuele en waardevolle inzchten over de onderwerpen die voor jou belangrijk zijn.

“Stel je eens voor hoe bevrijdend het voelt om verlost te zijn van sterke emoties, overprikkeling en een gejaagd gevoel.”

Ik heb een Masterclass ontwikkeld die je digitaal kunt ondergaan en die in enkele weken resultaat kan bereiken. Ik neem je stap-voor-stap mee door een uitgebreid en diep persoonlijk helingsproces. 

Deze Masterclass helpt je om hooggevoeligheid te begrijpen en ermee om te gaan, waardoor je je sneller gezonder en energieker voelt. Je ontdekt waarom het je tot heden niet gelukt is om van een chronisch stress gevoel af te komen. Ook ontdekt je dat hooggevoeligheid geen belemmering hoeft te zijn. 

Je ontdekt wat je tegenhoudt om de gezondste versie van jezelf te worden. En waar je negatieve gedachten en stressgevoelens vandaan komen.

Vervolgens help ik je aan de hand van een bewezen methode om niet langer geleefd te worden door je eigen gevoelens en gedachten.

En het beste van alles? Het neemt minder tijd in beslag dan het kijken van een Netflix serie. Deze Masterclass is een set van videolessen die je kunt volgen op eigen tempo. Je drukt op de afspeelknop en daarna leid ik je door het volledige helingsproces.

Vervolgens help ik je aan de hand van wekelijkse oefeningen om het maximale uit deze Masterclass te halen en een verandering voor de lange termijn te realiseren.  Na het volgen van deze Masterclass zul jij je als een persoon met een compleet nieuwe mindset voelen.

Nee, dit is geen simpele cursus met korte termijn trucjes. Het zijn juist krachtige tools om het onderbewustzijn en jouw unieke respons te herprogrammeren voor de lange termijn.

Door deze transformatie krijg je niet alleen gemoedsrust, het zal ook je algemene gezondheid verbeteren.

“Je krijgt een gestructureerd stappenplan met krachtige tools om op de lange termijn een gelukkig en stressvrij leven te leiden.”

Naast een basis aan theorie, ga je aan de hand van tientallen oefeningen en challenges jezelf beter leren kennen. 

Ik neem je mee door een ontdekkingstocht waarin je dieperliggende oorsprong van aanhoudende en terugkerende emoties vindt. 

En hoe je gedachten over de situatie en de mate van spanning in je lichaam invloed hebben op de perceptie van de situatie. Dit leren herkennen is de eerste stap naar een gelukkig leven.

Vervolgens ontdek je hoe je alles loslaat in je geest en lichaam. Hoe je je uiteindelijk veel beter over jezelf gaat voelen en veel lekkerder in je vel zit.

Je zult je uiteindelijk gelukkiger voelen en meer ontspannen, omdat stress en spanningen nooit meer de overhand krijgen in je lichaam en gedachten. Er zal een last van je schouders vallen. Dat is mijn belofte.

NA HET VOLGEN VAN DEZE MASTERCLASS…

 • Heb jij het oude  patroon van emoties en overprikkeling voorgoed doorbroken
 • Ben jij je een stuk bewuster van je eigen gedachten
 • Voel jij je de meeste dagen gelukkig en ontspannen
 • Zullen Heftige gebeurtenissen en tegenslagen niet langer grip op je hebben
 • Ervaar je meer rust, overzicht en stabiliteit in emoties
 • Houd je meer energie over voor alles wat belangrijk voor jou is
 • Zal je een sterk gevoel van geluk en controle ervaren over je leven
 • Zullen negatieve gedachten en gevoelens een stuk minder lading hebben
 • Zal je overprikkeld zenuwstelsel tot rust zijn gekomen
 • Zul je meer rust in je hoofd ervaren en van piekeren verlost zijn
 • Zul je sneller inslapen en beter doorslapen zodat je fit wakker wordt
 • Voel jij je een sterker en zelfverzekerder mens en communiceer je met meer zelfvertrouwen

DIT IS WAT JE ALLEMAAL KRIJGT:

 10 Leermodules met 47 videolessen (waarde: €497)

Module 1: Wat doet stress met je lichaam en brein?

Module 2: De levens balans

Module 3: Het nieuwe denken

Module 4: Reset je lichaam

Module 5: Een krachtige bondgenoot

Module 6: Detox je geest

Module 7: Je dierbare ik

Module 8: Efficiëntie en effectiviteit

Module 9: Weerstand

Module 10: Hooggevoeligheid als superkracht

9 Werkboeken met week oefeningen en challenges (waarde: €99)

Persoonlijke ondersteuning (GRATIS)

En Tijdelijk Krijg Je De Volgende Bonussen t.w.v. €401 Helemaal GRATIS!

Bonus 1: Eerste Hulp bij Overprikkeling door Perfectionisme (waarde: €49)

In deze bonus gaan we dieper in op perfectionisme, we zullen hier alle aspecten behandelen die te maken hebben met dit onderwerp Mocht jij hier last van hebben? Dan is dit een essentieel onderdeel in het overwinnen van stress.

Bonus 2: 14 Krachtige audiofragmenten Mindfulness en Meditatietechnieken (waarde: €127)

Meditatie is een krachtig middel om je snel in het nu te brengen. Meditatie heeft het tegenovergestelde effect van stress. Het triggert namelijk ontspanning.

In deze bonusmodule heb ik in samenwerking met coach en gediplomeerd begeleider Vera, zeer krachtige geleide meditatie oefeningen ontwikkeld voor het loslaten van stress in het moment. 

Deze zijn inmiddels al door vele cursisten gebruikt met indrukwekkende resultaten. Je krijgt maar liefst 170 minuten aan uniek samengestelde audiofragmenten met oefeningen voor mindfulness, meditaties en bodyscans. 

Bonus 3: Kickstart Jezelf: 7 Simpele Stappen tegen Uitstelgedrag (waarde: €76) 

Herken je dat? Je schuift lastige klussen zo lang mogelijk voor je uit en bezorgt jezelf voortdurend stress door uitstelgedrag. Uitstelgedrag kan ervoor zorgen dat je weinig gedaan krijgt en achter de feiten aanloopt. Daardoor kom je vroeg of laat in de problemen.

In deze bonusmodule geef ik tips en strategieën hoe je uitstelgedrag aan kunt pakken, minder stress hebt en meer gedaan krijgt.

Bonus 4: Besloten Online Community voor leden (waarde: €72)

Omdat ik je zo goed mogelijk wil ondersteunen heb ik iets bijzonders voor je:

Als cursist heb je exclusieve toegang tot onze geheime online community waarin we persoonlijke ondersteuning bieden en elkaar aanmoedigen. Heb je vragen? Zoek je inspiratie en motivatie? Dan kun je hier terecht.

Dankzij deze community voel je je enorm gesteund en niet alleen in je proces. Op die manier helpen we je altijd op weg.

Wacht dus niet langer. Klik hieronder op de knop en profiteer van dit eenmalige aanbod nu het nog kan…

Totale waarde Masterclass

197,-

Start met de Grip op Hooggvoeligheid & Stress Masterclass Vandaag Voor:

Deze Aanbieding is beperkt geldig:

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
10
Minuten
:
 
01
Seconden

You missed out!


Eenmalig bedrag

€37

Tijdelijke aanbieding

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning door een professional
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • Toegang tot onze exclusieve Community
 • 14 dagen risicovrij proberen

Veilige Betaling
Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 14 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Veilige Betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Wat anderen zeggen over de Grip Op Stress &  Hooggevoeligheid Masterclass:


In Minder Dan 9 Weken Leer Ik Je Balans Te Herstellen & Hoe Jij Hiermee Emoties en Spanningen Voor De Lange Termijn Vermindert Of Voorkomt

Als jij de afgelopen tijd veel stress hebt en/of overprikkelt bent (en niet weet hoe je ermee moet omgaan)…

Als jij het gevoel hebt dat je kansen in het leven misloopt door je potentieel niet te benutten…

Als jij boos en gefrustreerd bent dat je noodgedwongen aan de zijlijn moet toekijken – terwijl anderen flierefluitend door het leven gaan…

Of als je simpelweg extra inzicht wilt welke factoren bijdragen aan stressklachten en wat je kunt doen om stress onder controle te krijgen... 

Dan is deze Masterclass voor jou! Het is tijd om een gezonde balans te ontwikkelen voor meer veerkracht. Snel, natuurlijk en blijvend.

In 10 weken vind je jezelf opnieuw uit en zul je meer geluk, innerlijke rust en meer levensenergie ervaren. En met de proefperiode-garantie van 2 modules kan je de Masterclass gewoon proberen. Je loopt geen enkel risico.

Voordelen van de 'Grip op Hooggevoeligheid & Stress' Masterclass

 • Je krijgt grip op hooggevoeligheid op een volledig natuurlijke manier
 • Je kan op den duur stoppen met het slikken van onnodige medicijnen en andere schadelijke middeltjes
 • Je komt niet in de medische (malle) molen terecht (en dus geen dossier opbouw!)
 • Je krijgt extreem veel waarde voor een belachelijk lage prijs
 • Het tempo waarin je de Masterclass wilt volgen bepaal je helemaal zelf
 • Je maakt deel uit van een warme online community met gelijkgestemden 

Bestel Grip op Stress Masterclass Voor

Start nu voor: €37

Niet Goed Geld Terug Garantie

Het allerbelangrijkste voor mij is dat jij goed geholpen bent. Als jij de kracht van deze Masterclass niet inziet dan hoef je niet vandaag te beslissen.

Meld je aan voor de Masterclass en neem het programma door. Ik heb al honderden mannen en vrouwen geholpen met deze Masterclass en weet dus wat wel en niet werkt.

Ik kan dus met enige zekerheid zeggen dat deze Masterclass gegarandeerd gaat verbeteren. Maar ik weet dat het spannend kan zijn om definitief een beslissing te maken. Wat als het straks niet werkt? Dat weet je pas als je eraan begint.

Daarom geef ik je een uitprobeergarantie van 14 dagen. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het mij weten en je krijgt zonder moeilijke vragen je geld terug.

Of je leven ziet er over een paar maanden een heel stuk rooskleuriger uit, of je krijgt je geld terug. Zo simpel is het. Je hebt dus geen reden om deze Masterclass niet te proberen. 

Het enige risico dat jij nu nog hebt is GEEN actie nemen. Doe jezelf niet tekort als het om je gezondheid gaat en ga ervoor! 

10 Weken transformatieve leermodules en oefeningen:

47 Videolessen (812+ minuten stap voor stap begeleiding)

 Waarde: €79

10 Werkboeken met week challenges en opdrachten          

Waarde: €29

Geheime toegang Online Community en Support leden  

Waarde: €30

Bonus 1: Eerste Hulp bij Stress door Perfectionisme   

Waarde: €15

Bonus 2: 14 Krachtige Mindfulness en Meditatie fragmenten

Waarde: €29

Bonus 3: Kickstart Jezelf: 7 Simpele Stappen tegen Uitstelgedrag

Waarde: €15

Direct toegang na bestellen (inclusief alle bonussen)

Totale waarde Masterclass

197,-

Start nu met de Grip op Hooggevoeligheid & Stress Masterclass Vandaag Voor:

Deze Aanbieding is beperkt geldig:

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
10
Minuten
:
 
01
Seconden

You missed out!


Eenmalig bedrag

€37

Tijdelijke aanbieding

 • Levenslange toegang
 • Persoonlijke ondersteuning door een professional
 • Volledig anoniem
 • Op elk apparaat toegankelijk
 • Toegang tot onze exclusieve community
 • 14 dagen niet goed geld terug garantie

Veilige Betaling
Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 14 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Veilige Betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL.        

Niet goed, Geld terug.

Ben je binnen 30 dagen niet tevreden, dan krijg je gewoon je geld terug.

Mijn naam is Alain en Ik ben hier om jou te helpen om grip op stress en angst te krijgen en beter in balans te komen. Vanuit mijn jarenlange praktijkervaring als professioneel hulpverlener heb ik inmiddels al vele mensen kunnen helpen om middels een bewezen lange termijn strategie de beste versie van zichzelf te worden.

Omdat ik als begeleider 1-op-1 begeleiding heb gedaan in de gezondheidszorg, weet ik precies wat wel en niet werkt. Mijn aanpak is uniek en heeft veel positieve reacties en resultaten opgeleverd. Ik ga je helpen om op een gezonde manier van jouw spanningsklachten af te komen. Ook als je denkt al van alles te hebben geprobeerd. Ben jij er klaar voor? Dan geef ik je nu de kans om gezond en gelukkig oud te worden. 

“Het is mijn missie om mensen met stress- en spanningsklachten zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze weer krachtig en weerbaar in het leven komen te staan.”

Veelgestelde Vragen:

(Klik op de vraag om het antwoord te lezen)

Wat is ‘Grip op Hooggevoeligheid & Stress’ Masterclass precies?

Deze Masterclass is geen ‘quick fix’ voor de korte termijn maar een duurzame behandeling waar je de rest van je leven profijt van hebt. De Masterclass bestaat uit verschillende onderdelen: wekelijkse videolessen en persoonlijke praktijkopdrachten. 

In de videolessen leer je precies hoe je stap voor stap je perceptie over situaties kunt veranderen en hoe je voor de lange termijn van je stress en spanningsklachten af gaat komen, zodat deze niet elke keer terugkomen als een boemerang in je leven. De wekelijkse praktijkopdrachten helpen je bij dit proces. 

Als cursist heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen in de online community. Het is een community waarin we elkaar stimuleren en motiveren.

Hoeveel tijd neemt deze Masterclass in beslag?

De ‘Grip op Stress’ Masterclass is opgedeeld in 10 leermodules en 87 videolessen die wekelijks vrij komen.  Ik heb ze zo ingedeeld dat juist alle tools en vaardigheden in alle modules en de werkboeken terugkomen.

 De tijd die je investeert bepaal je uiteindelijk zelf. Je volgt de Masterclass via een online leeromgeving en dit bestaat uit video’s, werkboeken, praktijkopdrachten en aanvullende bonussen. Je hoeft echt niet elke dag een uur lang in te loggen. Je hebt namelijk 1 volledig jaar toegang. Je kunt het dus op je gemak in je eigen tempo volgen.

Hoe werkt de persoonlijke ondersteuning?

Als cursist kun je altijd gebruik maken van de persoonlijke ondersteuning tijdens het volgen van de Masterclass. Ik begeleid jou bij elke stap die je maakt en je kunt me altijd vragen stellen via de community (geïntegreerd in het online leerplatform). Je kunt daar jouw probleem of situatie omschrijven. Ik zal dan zo snel mogelijk persoonlijk contact met je opnemen en je verder begeleiden.

Ik heb al hulp van een coach/psycholoog, wat nu?

Ook als je op dit moment hulp hebt van een coach of psycholoog, dan kan deze Masterclass nuttig voor je zijn. Je bent niet voor niks op deze pagina beland. Omdat ik al veel cliënten geholpen heb met deze klachten, weet ik inmiddels heel goed wat wel en niet werkt. Ik heb veel cursisten begeleid die in het verleden meerdere trajecten hebben gehad. Het voordeel van deze Masterclass is dat je niet gebonden bent aan een beperkt aantal sessies (zoals dit bij de GGZ het geval is) of dure zorgbehandelingen bij een arts. Je kunt deze Masterclass op ieder moment van de dag en in je eigen vrije tijd volgen. 

Wat maakt deze Masterclass uniek?

Andere cursussen of boeken geven je vaak alleen wat lesstof waarmee jij je vervolgens zelf moet zien te redden. Je leert wat tips en adviezen en daar houdt het op. Helaas zijn dit vaak korte termijn strategieën die je niet verder helpen op de lange termijn. 

 De kracht van deze Masterclass zit hem in de wekelijkse videolessen en praktijkopdrachten. De Masterclass focust zich voornamelijk op gedragsverandering om voor de lange termijn stress onder controle te krijgen en meer ontspanning en innerlijke rust te ervaren.

Ik ben al jaren ongelukkig en gestrest, werkt dit voor mij?

Dit hangt vooral af van je eigen inzet. Om iets te veranderen in je leven heb je commitment nodig. Je stress- en spanningsklachten zullen door deze Masterclass gegarandeerd afnemen. De mate waarin je verbetering ziet hangt grotendeels af van je inzet en je bereidheid om iets fundamenteels te veranderen in je leven. Je zult zien dat er heel veel dingen zijn die je kunt doen om de balans op de lange termijn te herstellen.

 Wat ik in elk geval wel weet is dat als je nu niks onderneemt je weer doorgaat met je dagelijks leven. Als je jouw stressproblematiek niet op tijd aanpakt dan sta je er volgend jaar slechter voor dan nu.

Is dit een fysiek boek wat ik thuisgestuurd krijg?

Nee, het volgen van de Masterclass gaat via een online leeromgeving. Je krijgt dus geen papieren cursus thuisgestuurd. Voor het uitvoeren en integreren van de praktijkopdrachten die samenhangen met de videolessen heb ik gemerkt dat juist een online leeromgeving daarin een krachtige gereedschap is om cursisten te helpen. De Masterclass bestaat uit meer dan 87 videolessen die samen meer dan 750 minuten duren.

Wat zijn de kosten van deze Masterclass?

Momenteel geef ik een royale korting van 60% op de ‘Grip op Stress’ Masterclass. Dat houdt in dat je nu een eenmalig bedrag van € 197 betaalt om direct toegang te krijgen. Je krijgt dan toegang tot het volledige programma inclusief de bonussen. 

 Betaal je liever in termijnen? Dat kan. Je kunt op de betaalpagina kiezen voor 3 maandtermijnen van € 69,00. Zodat ook jij direct aan dit levensveranderend traject kunt beginnen.

Hoe werkt de niet-goed-geld-terug garantie?

Heel eenvoudig. Je hebt een 14 dagen niet-goed-geld-terug garantie op deze Masterclass. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn, laat het ons weten en je krijgt zonder vragen of moeilijkheden je geld terug. De aanschaf van deze Masterclass is dus volledig risicovrij.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

Je kan betalen via iDeal, Paypal en met creditcard. Ook overboeking is mogelijk. Houd er dan rekening mee dat het enkele werkdagen duurt voordat het verwerkt is door de bank.

Hoe snel kan ik met de Masterclass starten nadat ik betaald heb?

Na je bestelling kun je onmiddellijk beginnen op je computer, laptop, tablet of smartphone. Binnen 60 seconden worden de logingegevens naar je opgegeven e-mailadres gestuurd en krijg je toegang tot de Masterclass. 

De eerste module met bijbehorende bonus gaat gelijk voor je open. Kijk wel even in je spambox of je logingegevens daar terecht zijn gekomen. 

Heb je een andere vraag? Stuur een mailtje naar info@beterinbalans.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De #1 Oplossing om Hooggevoeligheid Overprikkeling onder Controle te Krijgen en een Burn-out te Voorkomen

Als jij de ernst van je problemen nog niet inziet en besluit om niets te doen… Dan zullen jouw stress en angst klachten alleen maar erger worden (zelfs als je kalmeringsmiddelen slikt) en de schadelijke effecten zullen zich vroeg of laat openbaren.

Ik garandeer je dat als je op deze manier door blijft gaan, er niets zal veranderen en alles zal blijven zoals het nu is. Of je kunt gaan genieten van je familie, je kinderen en alles wat het leven te bieden heeft. 

Je zult meer energie hebben, beter slapen en de geestelijke kwelling van onrust en spanningen zullen voorgoed verdwenen zijn. 

Zorg ervoor dat je Grip op Stress krijgt! Het leven is tekort om het zomaar weg te gooien. Ik kan jou de uitweg tonen en daar zal je de rest van je leven profijt van hebben. Honderden mensen zijn door mijn Masterclass geholpen. Ze ervaren alle voordelen van een stressvrij leven. En nu is jouw tijd gekomen om dit te ervaren:

Bestel Direct Grip op Stress & hooggvoeligheid Masterclass

De volledige Masterclass 50+ videolessen (812+ minuten)

 • Binnen een aantal weken naar een stressvrij leven. 
 • Werkboeken met gerichte oefeningen
 • Speciale bonussen (nergens anders verkrijgbaar)
 • Online community voor support en inspiratie
 • Op alle digitale apparaten toegankelijk: computer, tablet of smartphone
00
Days
:
 
00
Hours
:
 
10
Minuten
:
 
01
Seconden

You missed out!

Prijs: €997 €37

Risicovrij proberen

Beterinbalans.nl
Box C7919
Strevelsweg 700-303
3083AS Rotterdam
Nederland

Beterinbalans.nl

Strevelsweg 700-303 Box C7919

3083AS RotterdamNederland

Klantenservice: info@beterinbalans.nl

Algemene voorwaarden

Privacy policy

>