Geef je unieke code aan mij door en ontvang gratis de uitslag van de test. Behalve de resultaten zal ik ook al je bijbehorende vragen beantwoorden.

2463

Veelgestelde Vragen:

(Klik op de vraag om het antwoord te lezen)

Hoe werkt het precies? 

Direct na het invullen van de test kun je jouw unieke uitslag aan mij of een van onze deskundige coaches doorgeven, zodoende kunnen we je situatie nader te bekijken. Onze begeleiding is effectief en flexibel.

Wanneer je stress, angst of overprikkeling ervaart is het goed om hier iets mee te doen. Ernstige gezondheidsklachten kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van een burn-out, depressie of angststoornis, dit is wat we willen voorkomen.

Benieuwd hoe wij jou kunnen ondersteunen in het herstelproces? Neem dan via Whatsapp of Messenger vrijblijvend contact met ons op.

Waarom krijg ik de uitslag op Whatsapp of Messenger?

We helpen je graag verder door te kijken in welk opzicht het unieke resultaat van de test voor jouw gezondheid betekent. Immers vragen specifieke problemen op persoonlijke oplossingen.  

Contact via Whatsapp en Messenger blijkt voor ons de meest effectieve en interactieve manier om hierin ondersteuning te bieden. Het stelt ons in staat om de aanvullende vragen die je hebt te beantwoorden en daarnaast helpt het om echt tot de kern van de problematiek te komen.

Waarom is dit gratis?

Deze test en de resultaten is geheel gratis en je zit nergens aan vast. De juiste hulp is heel belangrijk. Als absolute specialist op het gebied van stressgevoelens, angstklachten en overprikkeling kunnen we jou hulp bieden in het herstelproces.

Onze prioriteit ligt bij het bieden van ondersteuning voor iedereen in Nederland en Belgie die is vastgelopen en terug in balans wil komen. We zijn gespecialiseerd in jou problematiek en proberen mensen zoals jou te ondersteunen zodat je niet in een angststoornis, depressie of burn out terecht komt die je wereld op zijn kop zet. We helpen je graag verder om je leven weer terug in balans te krijgen.

Ik heb al hulp (gehad) van een coach/psycholoog, wat nu?

Ook al heb je nu op dit moment hulp van een psycholoog of coach, of je hebt al meerdere trajecten gevolgd, het is niet voor niks dat je nu nog op deze website zoekende bent. Als team van professioneel hulpverleners en ervaringsdeskundigen op het gebied van stress, angsten en hooggevoeligheid, begeleiden we met name mensen die al eerder hulp hebben gehad, maar waarbij blijkt dat het niet voldoende is geweest.

Onze begeleiding ligt in het oplossen van problematiek waar coaches en psychologen vaak niet aan toe komen of onvoldoende in gespecialiseerd zijn. Dat kun je helaas niet alleen, daar heb je echt professionele ondersteuning bij nodig. 

Hoe ondersteunen jullie mensen met angstklachten?

Beheerst angst en paniekgevoelens jouw leven veel meer dan nodig is? Ga aan de slag met een van onze angstcoaches en overwin jouw angst! Wij hebben diverse behandelingen waarmee je aan de slag kunt.

Wil je weten welke hulp het beste bij jou past? Neem dan direct met ons contact op via Whatsapp of Messenger en geef je unieke code aan ons door. Wij zullen dan met jou de mogelijkheden bespreken voor persoonlijke online begeleiding en coaching bij het overwinnen van jouw angsten, spanningen of fobie.

Is mijn data veilig bij jullie?

We respecteren uiteraard alle AVG- en EU-regelgeving als het om jouw persoonlijke data gaat. Wij zijn een officieel geregistreerd bedrijf in de Europese Unie en hebben daarom de plicht om zorgvuldig met jouw gegevens om te gaan. Daar hoef jij je dus geen zorgen om te maken.  

Goed dat je de test succesvol hebt afgerond! Neem via Whatsapp of Messenger met ons contact op en we helpen je graag verder.

Beterinbalans.nl
Box C7919
Strevelsweg 700-303
3083AS Rotterdam
Nederland

Beterinbalans.nl

Strevelsweg 700-303 Box C7919

3083AS RotterdamNederland

Klantenservice: info@beterinbalans.nl

Algemene voorwaarden

Privacy policy

>