Grip op Stress en Angst Masterclass

  • cursus
  • Grip op Stress en Angst Masterclass

Welkom bij onze ledenomgeving

None

Tekst

Tekst

Omgaan met stress

19 Lessen

0% Niet gestart

Welkom bij de Grip op Stress & Angst Masterclass. Hartstikke leuk om je hier te mogen verwelkomen! We gaan de komende 10 weken aan de slag met essentiële modules om beter met stress te leren omgaan. Wil je weten hoe deze Masterclass in elkaar steekt en hoe je er het meeste uit kunt halen? Bekijk dan allereerst les 2 van module 1. In deze les krijg je een rondleiding van de online leeromgeving.

Ik wil je nog even meegeven om door te zetten. Het aanleren van nieuwe dingen en jezelf ontwikkelen heeft tijd nodig. Je kunt niet in twee weken een groot verschil maken. Maar op een gegeven moment gaat het vaak veel gemakkelijker en hoef je er veel minder over na te denken. Met deze Masterclass ga jij leren om consequent babystapjes te zetten, die daadwerkelijk zijn vol te houden.

Dan gaan we nu lekker beginnen met de eerste les van Grip op Stress & Angst Masterclass. Ik wens je heel veel plezier hier en een leerzame tijd!

Grip op Stress en Angst Masterclass

Follow

Over de Cursusleider

Hallo, Mijn naam is Alain en ik ben jouw cursusleider bij de Grip Op Angst & Stress Masterclass. Mocht je vragen en of opmerkingen hebben dan kun je mij altijd even een berichtje sturen. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>