Over mij

Nu je op deze pagina bent gekomen wil je vast weten wie ik nu ben. Mijn naam is Alain, ik ben 36 jaar en kom uit het prachtige Zuid Limburg. In 2012 werd ik zwaar overspannen na het zoveelste incident op de crisisafdeling van de geestelijke gezondheidszorg instelling waar ik werkte. Het was een moeilijke tijd waarin ik erg angstig en overprikkeld was. Achteraf kan ik het gelukkig zien als een cadeau dat mij in de schoot werd geworpen.

Nieuwsgierig dat ik was, ben ik deze periode ook dieper onderzoek gaan doen naar stress, Angst en Hooggevoeligheid. Dit heeft geresulteerd in een persoonlijke reis van 10 jaar naar deze fascinerende onderwerpen . Sinds 5 jaar begeleid ik mensen met Stress, Angst en Hooggevoeligheid klachten.

Mijn doel is om jou te helpen grip te krijgen je gevoelens, gedachten en beter in balans te komen. Met mijn jarenlange praktijkervaring als professioneel hulpverlener en coach heb ik al vele mensen geholpen om de beste versie van zichzelf te worden.

Als online coach werk ik 1-op-1 en mijn unieke aanpak heeft veel positieve reacties en resultaten opgeleverd. Mijn missie is om hooggevoelige mensen met stress- en spanningsklachten zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze weer krachtig en weerbaar in het leven komen te staan.

Tijdens mijn werk heb ik veel gezien en meegemaakt, en wat mij bij is gebleven is dat mensen vaak veel krachtiger zijn dan ze zichzelf geven. Met de juiste tools en technieken kun je eindelijk weer de controle over je lichaam en geest nemen en weer in staat zijn om je leven op de rit te krijgen.

Door middel van mijn masterclass, coaching en het aanleren van coping-technieken, kan ik mensen helpen hun eigen innerlijke kracht te ontdekken en weer de controle over hun leven terug te krijgen.

Zelf vind ik het leuk om lekker de natuur in te gaan en een flink stuk te wandelen, dit geeft mij rust en energie. Sta ook open voor de gezondere en betere versie van jezelf, zodat je een fijn en gelukkig leven kunt realiseren. Het komt neer op het herprogrammeren van jezelf, van je mindset. Je hersenen en geest zijn flexibel en kunnen getraind worden.

Door meester te worden over je denkwijze, zul je succesvoller en gelukkiger zijn in wat je doet en je leven steeds meer naar je wens inrichten. Ben jij er klaar voor om een gezonde en gelukkige toekomst te creƫren?

Laten we samen werken aan jouw gezondheid en succes.

Wat kun je verwachten als je met mij werkt?

Ik heb zelf ervaren hoe het is om overspannen en Angstig te zijn, dit geeft mij een diep begrip in van mensen die hetzelfde meemaken.

Met jarenlange ervaring als professioneel hulpverlener en coach, heb ik inmiddels vele mensen geholpen om grip te krijgen op hun gevoelens en gedachten.

Holistische benadering: Ik geloof dat stress vaak veroorzaakt wordt door een combinatie van factoren, zoals emoties, gedachten, omgeving en levensstijl. 

Als HSP'er weet ik zelf hoe mensen zich voelen die kampen met hooggevoeligheid en overprikkeling. Ik laat jou graag zien hoe ik hier mee om ga.

Ik gebruik verschillende technieken, zoals cognitieve gedragstherapie, ACT  mindfulness en emotionele vrijheidstechnieken om jou te helpen stress, angst & overprikkeling te verminderen.

Ik hou van praktische oplossingen en we zullen samen werken aan tools en technieken die je direct kunt toepassen in jouw dagelijkse leven om stress, angst & overprikkeling te kunnen  verminderen.

"Een geest en lichaam in balans is de sleutel tot een leven vol kracht, richting en geluk."

Hoe kan ik je verder helpen?

>