Ik ben er van overtuigt dat het zo heeft moeten zijn dat je op mijn website terecht bent gekomen en ik wil jou daarom ook helpen om het maximale uit jouw bezoek te halen.

Mijn naam is Alain en ik ben de oprichter van Beter in Balans.nl. Ik ben werkzaam als coach en hulpverlener en mijn missie is om jouw terug in balans te krijgen. 

Wat mij inspireert is om mensen het pad van bewustzijn te laten zien. Hierdoor kunnen we groeien en uiteindelijk een leven gaan leiden waarin we onze volle potentie kwijt kunnen. 

Het kan zijn dat je hier terecht bent gekomen om een van mijn artikelen te lezen, tips door te nemen, een test te doen of echt aan jezelf te werken.  Hoe dan ook... Welkom!


Hoe kan ik je helpen?

Voor ondernemers

Voor ondernemers hebben we een speciaal traject ontwikkelt 

Voor werknemers

  • Persoonlijke coaching
  • Grip op stress trainingsprogramma
  • Factuur op afspraak

Prive coaching

  • Persoonlijke coaching
  • Grip op stress trainingsprogramma
  • Factuur op afspraak

Als je nu ervaart dat er zaken zijn die je uit balans halen, zoals: beperkende overtuigingen, angsten en piekeren die je in je greep houden, je maar niet de stappen durft te nemen die nodig zijn. Onthoudt dat bij alles wat ik met jou ga bespreken dat het om jou gaat. Wat heb jij hier aan? Wat kan jij hier aan doen om beter in balans te blijven?


Als jij er klaar voor bent gaan we samen een nieuwe start maken. Een start waarbij we  in het leven gaan leren om de stenen op elkaar te stapelen en balanceren om eindelijk die welverdiende diepe rust en voldoening in ons leven te gaan krijgen.


Allereerst is het belangrijk om te kijken hoe het is gekomen dat je uit balans bent geraakt. Dit kan op verschillende manier zijn gebeurd. Daarom is het belangrijk om meer informatie over het onderwerp te weten te komen. Ik biedt op deze website verschillende onderwerpen aan.

Mijn werkwijze

Liefdevolle coaching waarbij jij centraal staat en waarbij jij

Bereikbaar vanaf elk apparaat en gewoon vanuit je huiskamer. 

onze coaching en ondersteuning is er opgericht om jouw batterij op te laden tot de maximum capaciteit.

Gericht op het voorkomen van medicatie of andere schadelijk middelen. 

Vaak is onze coaching vergoed door je werkgever. 

Ons doel is om jouw terug in balans te krijgen. 

Lees mijn artikelen

Lees daarom allereerst mijn artikelen met daarin tips en adviezen in verschillende thema's

Ben je misschien hooggevoelig? Lees dan mijn artikelen over hooggevoeligheid

Ervaar je op dit moment veel teveel stress? lees dan mijn artikelen over stress

Heb je angstklachten? Lees dan mijn artikelen over angst

Doe De Stress Test

Weet je niet zeker of je te maken hebt met chronische spanningsklachten die gevaarlijk kunnen zijn. Doe dan mijn stress test en ontdek of je te maken hebt met gevaarlijke klachten. Klik op de knop en krijg direct de uitslag te zien.

Volg mijn online training

Vind je het fijner om meer te leren over zelfvertrouwen en stress. Schrijf je dan in voor een van mijn GRATIS live trainingen. 

Elke 2 weken geef ik een gratis online training waarin je meer informatie kunt vinden over deze deze 2 onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben. 

In de training zul je uitgebreid informatie vinden je over je gekozen onderwerp. 

Kun je er niet bij zijn, geen probleem, dan kun je ook de herhaling bekijken.

Volg mijn online training

Mocht het voor jou duidelijk zijn dat je uit balans bent en wil je graag terug in balans, dan kan ik je daar zeker mee helpen. 

speciaal voor actienemers heb ik grip op stress masterclass ontwikkelt, in deze masterclass ga jij binnen 10 weken leren om van spanningsklachten af te komen. 

>